Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Com ja és tradició els amics de CatalunyaReligió.cat tenen llibre de regal per Sant Jordi. Aquest any Claret obsequia al tots els membres de la Xarxa CatReligió amb un llibre de José Antonio Pagola a tots els qui s’acostin a la Llibreria Claret el dia de Sant Jordi. Aquell dia Pagola estarà a la llibreria matí i tarda, podreu parlar amb ell i emportar-vos gratuïtament el llibre “A l’estil de Jesús” signat per l’autor. Sinó sou membres de la Xarxa CatReligió i us apunteu abans del 15 d’abril també us regalaran el llibre.

“A l’estil de Jesús” és un text que vol ajudar a seguir a Jesús, a dir, a viure assemblant-se a ell. Creure en allò en què ell creia; donar importància a les coses a que ell donava importància; defensar el que ell defensava; tractar les persones com ell les tractava; mirar la vida com la mirava ell; pregar com pregava ell; encomanar esperança com n’encomanava ell.

Una lectura d’un autor sempre recomanable que podreu trobar el 23 d’abril entre les onze i la una, i entre les 17 h i les 19 h a la Llibreria Claret. La resta del dia els membres de la Xarxa CatReligió també podreu recollir el llibre gratuïtament a la mateixa llibreria (carrer de Llúria 5, de Barcelona).