Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Salesians) Aquesta setmana ha tingut lloc a la Casa General una reunió dels responsables de les inspectories salesianes de Barcelona i d’Equador, així com dels directors de les editorials salesianes d’ambdós llocs, aprofitant la presència a Roma dels inspectors de tot el món, amb ocasió de la celebració del Capítol General de la Congregació Salesiana.

En aquesta reunió es va tractat i es va donar el vistiplau, per ambdues parts, a la posada en marxa d’un procés de col·laboració més intens entre ambdues Inspectories, a través de les seves editorials. L’objectiu és rellançar el Projecte Educatiu Editorial Salesià a Equador de forma conjunta.

A la fotografia hi podem veure els assistents a la reunió: Ángel Fernández Artime, actual inspector d’Argentina Sud i pròxim inspector de la Província Mediterrània d’Espanya, Ángel Asurmendi, actual inspector de Barcelona, Marcelo Mejía, director de l’Editorial Edibosco d’Equador, Antonio Garrido, director de l’Editorial edebé, Marcelo Farfan, inspector d’Equador, Robert García, delegat de la Inspectoria d’Equador.