Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(CR) L'escola Pia Balmes de Barcelona acollirà aquest dissabte l'espectacle Don Circote de la Carpa, una adaptació circense de Don Quixot de la Manxa, de la mà dels joves de la Casa Escuela Santiago Uno, l'entitat social dels escolapis de la província de Betània, a Salamanca.

La Casa Escuela Santiago Uno compta amb set vivendes llar que ofereixen un context familiar i educatiu, de caràcter temporal, a menors que no estan tenint les mateixes oportunitats que altres nens i adolescents ja sigui per problemes familiars, econòmics, emocionals o de conducta. Tenen com un dels seus principals objectius oferir un context on es garanteixi al menor d'edat unes oportunitats per integrar-se en la societat de forma satisfactòria.

El circ com a eina transformadora

Un dels projectes més interessants és l’escola de circ. A través del circ es poden treballar moltes emocions i descarregar moltes de les tensions acumulades. A més a més, també és un repte ja que preparen una obra de teatre que després representen a diverses poblacions, com en el cas de Barcelona que l'acollirà demà dissabte. Els professors de l’escola són professionals del sector i els actors són els joves de les cases.

El resultat d'aquest treball integral a través del circ es podrà veure demà dissabte 8 de març a l'escola Pia Balmes de Barcelona, on l'entrada serà gratuïta fins que l'aforament estigui complet.

Fotografia: Casa Escuela Santiago Uno