Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Glòria Barrete –CR) Aquesta setmana s'han iniciat les inscripcions a la Pasqua Familiar dels claretians, que es celebrarà a Vic del 17 al 20 d'abril. Una forma de viure la Setmana Santa on cada membre de la família troba el seu espai per viure amb sentit aquests dies, tant infants, com adolescents o adults. Una celebració familiar que l'any passat va aplegar prop de 130 persones i que enguany porta per lema 'Viu i dóna vida'.

Tot i que els claretians són la institució organitzadora, la gestió de la Pasqua recau en els laics, en algunes famílies que hi participen. Lurdes Collet, de l'equip organitzador, explica el seu funcionament: "Actualment som unes 10 persones a l'equip que a l'octubre fem una primera reunió i posem en marxa les comissions que tenen unes 5-6 persones més". Comissions com la d'infants, de celebracions, de cants, d'engegada -adolescents- , i logística, que s'encarreguen de preparar i organitzar els diferents moments de la Pasqua Familiar.

Una Pasqua oberta

I és que a la Pasqua Familiar de Vic tothom hi té cabuda, ja que segons Collet, "és una Pasqua oberta que permet a molta gent descobrir aquests espais i descobrir una altra manera de poder viure i compartir la fe", ja que hi afegeix: "Per viure la Pasqua necessites una comunitat molt més gran i la Pasqua Familiar parteix d'això: de tots plegats aportant el que cadascú viu i treballa durant l'any per poder construir una Pasqua oberta a tots".

Tot i aplegar 130, 150 persones participant a tota la Pasqua, hi ha moments en els que el número puja fins a 200, ja que la Vetlla es celebra conjuntament amb la Pasqua Jove i és oberta, sumant també la gent de Vic que ho coneix i hi participa.

Les inscripcions resten obertes del 2 al 23 de març i per inscriure's o demanar més informació es fa a través del correu electrònic pasquafamiliarvic@gmail.com