Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Escola Pia) La col·locació de la primera pedra del nou edifici de Secundària de l'Escola Pia de Caldes inicia oficialment les obres d'ampliació del recinte escolar.

En l'acte, que ha tingut lloc aquest matí, han assistit el director gerent de Caldes, Gregori Martínez, l'Alcalde, Jordi Solé, el Pare Provincial de l'Escola Pia de Catalunya, Jaume Palleroles, la regidora d'educació, Roser Guiteras, i representants de l'equip directiu, professorat, alumnes i AMPA.

El director gerent ha donat la benvinguda a tots els assistents, tot resumint la història de l'escola. Ell mateix ha fet una explicació de les obres mitjançant un conjunt de plafons, i seguidament, ha sigut el torn de l'alcalde i del Pare Provincial.

Com és tradició, s'ha introduït a l'interior de la pedra una 'càpsula del temps', amb objectes actuals com un diari d'avui, monedes, una fotografia del claustre de professors, un pen drive amb el projecte educatiu del centre, un missatge de l'alumnat, un clauer de l'escola, un bolígraf i un llapis.

La remodelació durarà 15 mesos i afectarà a 3000 m2 d'edifici i 1000 m2 de poliesportiu.