Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Bisbat de Lleida) "Un altre món és possible". Així s’ha expressat Amadeu Bonet, professor d’institut i de la Fundació Verge Blanca i artista multi disciplinar, aquest dissabte en el marc de la tercera trobada de l’Àrea d’Evangelització de la Diòcesi de Lleida. La jornada ha reunit més de 150 persones al Paranimf de l’Acadèmia Mariana, i que ha tingut com a lema "Com dic que sóc cristià".

Amadeu Bonet en la seva xerrada ha afirmat que per a ell la Bona Noticia a comunicar tenia tres pilars. La persona de Jesús, la constatació que en el món hi ha molta bellesa i bondat que cal saber descobrir i agrair, i un tercer pilar, que és la convicció que un altre món és possible amb la contribució de cadascú de nosaltres. 

També ha afirmat que aquesta Bona Notícia cal dir-la amb el testimoni de la vida de cada dia, amb l’acció transformadora, estimant i en Església. Per acabar Bonet, ha assenyalat que l’Església ens hem de renovar, i ha posat com a exemple el Papa Francesc que està donant un nou alè renovador que tots hauríem de seguir. Finalment ens ha convidat a la paciència perseverant en aquest camí de comunicar la Bona Nova de Jesús i mostrar-nos com a cristians.

Els participants després d’escoltar la xerrada s’han reunit en petits grups per dialogar i aportar les pròpies experiències personals. La trobada s’ha tancat amb la missa presidida pel bisbe Joan Piris