Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Escola Pia) Des d'aquest dimecres i fins divendres, diferents províncies europees de l'Escola Pia es reuneixen a Barcelona per tal de configurar l'anomenada circumscripció europea. Una vintena de laics i religiosos d'Hongria, Itàlia, Polònia, Betània, Emaús, Eslovàquia i Catalunya, compartiran experiències al voltant de la gestió educativa als seus respectius països.

Responsables de diferents escoles i departaments de l'Escola Pia de Catalunya els explicaran aspectes com el seu Pla de Recursos Humans o el de Pastoral, i també abordaran qüestions pedagògiques i tecnològiques.

L'objectiu és apropar les realitats de les diferents províncies pensant en la circumscripció europea. Per això, s'ha creat una comissió permanent, formada per dos laics i dos religiosos, que ha treballat per conèixer les particularitats, reptes i obres de cada lloc. Conscients de que per crear vincles, cal posar en contacte les persones i oferir espais per aprendre i respondre a possibles necessitats, encetar projectes i generar idees, aquesta trobada de Barcelona serà la primera d'una sèrie d'encontres ja previstos.