Vés al contingut
Catalunya Religió

(Secretariat Interdiocesà de Joventut) Aquest dissabte els acompanyants de joves de les diòcesis amb seu a Catalunya s’aplegaran a la Jornada d’animadors amb motiu de l’Aplec de l’Esperit a Banyoles. Una jornada que començarà a l’escola Casa Nostra amb una presentació de l’Aplec seguida d’una visita als diferents espais vora l’estany –Santa Maria de Porqueres, Els Amarradors, la zona de la Caseta de Fusta i el Parc de la Draga– on es desenvoluparan les experiències que els joves i els acompanyats majors de 25 anys faran el dissabte 7 de juny.

Una trobada amb el Senyor

La intenció d’aquest aplec és que el jove faci experiència de Jesucrist i es trobi amb el Senyor, com els deixebles al voltant del llac, que escolten la Paraula del Senyor, experimenten la seva filiació amb el Pare i el reconeixen viu. En cada moment d’aquest Aplec es vol subratllar aquesta trobada íntima i personal amb Jesús però alhora comunitària i eclesial.

L’Aplec de l’Esperit d'enguany serà una ocasió per als joves i per a tots aquells adults que els acompanyen en les esglésies diocesanes de Catalunya, per a trobar-se amb el Senyor Jesús i deixar-se portar pel seu Esperit. Des del Secretariat Interdiocesà de Joventut es considera que la societat necessita un anunci joiós de l’Evangeli, tal com convida a viure el papa Francesc en la seva exhortació apostòlica Evangelii Gaudium.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.