Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Salesians) Més de 500 alumnes d'entre 10 i 16 anys han celebrat aquest cap de setmana la 8ª edició de la First Lego League i la Junior First Lego League Barcelona al Col·legi Sant Joan Bosco d’Horta. Aquest torneig de robòtica, organitzat per l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià i la Fundación Scientia, té per objectiu fomentar l’interès científic, la creativitat i el treball en equip.

La competició s’ha desenvolupat simultàniament en 60 països arreu del món i la temàtica escollida per enguany ha estat Nature’s Fury, en la qual els participants tenien el repte dissenyar robots de Lego per ajudar a predir desastres natural com ara tsunamis, huracans, inundacions i terratrèmols.

L’acte de lliurament de premis de diumenge va comptar amb la presència de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, i de consellers i regidors del districte i responsables de les empreses col·laboradores. “Darrere els projectes hi ha la il·lusió d'alumnes, professors, pares i escoles”, va dir la consellera.

A tots els participants se’ls va atorgar una medalla i diploma de participació i es van repartir diversos premis, com ara premi a la millor investigació, a la millor solució innovadora, a la millor presentació, a les joves promeses, a millor treball en equip, a l’emprenedoria, entre d’altres.