Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Claretians) Com cada any la Casa d’Espiritualitat Claret de Vic organitza una la trobada- recés familiar de Quaresma. Aquesta edició, de 8 i 9 de març, tindrà com a fil conductor «La Sal de la Vida». S’utilitzarà una metàfora culinària, concretament un concurs de cuina fictici, per engrescar petits i grans a oferir alegria i llum al seu voltant. Aquest dinàmica s’adapta a les diverses franges d’edats perquè hi pugui participar tota la família. 

Es treballaran diverses lectures de l'evangeli de Mateu, i concretament amb els més petits es realitzaran diverses dinàmiques que els permetran entendre millor l'evangeli.

Els adults comptaran amb la presència de Joan Carrera, jesuïta, llicenciat en Medicina i Cirurgia, i en Teologia Moral, que farà una xerrada sobre Moral i aportarà un conjunt de documents per a la reflexió i el debat.

Amb el grup d’adolescents es treballaran diverses cançons i vídeos per interpretar l'evangeli però adaptant sempre les activitats al seu llenguatge. Com sempre, hi haurà la pregària de nit per a nens i la pregària de Taizé per als grans.

Els Recessos - Trobades Familiars són una plataforma de formació i vivència de la fe, que s’organitzen des de l’any 2004 amb tres convocatòries a l’any. Aquestes trobades coincideixen amb els temps forts del calendari cristià: Advent, Quaresma i Pasqua. Més informació aquí