Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Xarxa d'Entitats Cristianes/CR) La Xarxa d’Entitats Cristianes d’Acció Caritativa i Social (XECAS) del bisbat de Lleida ha convocat la jornada anual de treball. Aquesta quarta convocatòria tindrà lloc el proper 15 de març al Col·legi Maristes Montserrat de Lleida.

Actualment, la coordinadora engloba quinze associacions i col·lectius que treballen a la diòcesi en l’àmbit de la pastoral d’acció caritativa. L'equip que organitza la trobada ha triat com a títol de la jornada “Com treballar avui el canvi social des de la Xarxa d’Entitats Cristianes de Lleida”.

La crisi com a teló de fons

Així, l'objectiu de la trobada és reflexionar sobre el paper com a cristians en l’actual situació de crisi. La convocatòria planteja a les entitats quins camins cal seguir per mantenir-se "fidels a les persones que la pateixen, lúcids per analitzar les causes que la provoquen i mantenen, i atrevits per lluitar per un camí que ajudi a superar-la".

El cartell que anuncia la jornada anual de la XECAS és obra d’Amadeu Bonet, professor i director de l’Escola de l’Esplai de Lleida.