Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Jesuïtes) Aquest dijous, de bon matí, tot l’alumnat de l’escola Jesuïtes Casp, format per 1.700 infants i joves des de Primer de Primària fins a Batxillerat, sortiran al carrer per protagonitzar un acte simbòlic en el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau. Tota la comunitat educativa sortirà al carrer i encerclarà l’illa de l’escola, pels carrers Casp, Pau Claris, Gran Via i Roger de Llúria de Barcelona.

Els infants i joves estaran acompanyat pels 200 educadors i personal de l’escola, en una iniciativa que pretén unir i mobilitzar tota la comunitat educativa per la pau i la justícia al món. Els participants mostraran pancartes que han realitzat amb desitjos de pau, a través del treball que han fet a l’aula per sensibilitzar sobre aquest tema. A més, s’ha convocat a les famílies que vulguin col·laborar, per tal de fer una rotllana de protecció al voltant de l’illa.

La Marxa per la Pau farà una volta a l’illa, passant per tres entitats veïnes que treballen per la promoció de la pau: l’Institut Català Internacional per la Pau, Cristianisme i Justícia i FundiPau. A cadascuna d’elles, una representació del grup entrarà i lliurarà una còpia de les pancartes i desitjos de pau elaborats pels nois i noies. Es preveu que l’activitat acabi a dos quarts d'onze.