Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians) Aquesta setmana Sanitas Residencial ha signat un conveni per segellar la col·laboració amb el programa Incorpora de l'Obra Social “la Caixa” a través de l’entitat Salesians Sant Jordi PES Martí-Codolar.

El conveni ha estat signat pel director de l'Àrea d’Integració Social de la Fundació “la Caixa”, Marc Simón; l’Ecònom provincial de Salesians Sant Jordi, Faustí Gutiérrez; i el director de Recursos Humans de Sanitas Residencial, Xavier Companys.

Sanitas Residencial ja fa més d’un any que col·labora amb el programa Incorpora a través de PES Martí-Codolar, oferint pràctiques laborals i formació a les seves diferents residències d’avis i als joves que surten del prelaboral d’Hosteleria i Serveis que s’imparteix en el mateix centre. També ha ofert contractes laborals per auxiliars de geriatria i per ajudants de cuina.

Sanitas ha mostrat molt bona disposició a col·laborar amb la Fundació Magone dels Salesians, que destina els seus recursos a projectes d’acció social per intentar donar resposta a infants i joves en risc d’exclusió social. Sanitas Residencial i Salesians Sant Jordi volen incrementar aquesta col·laboració per continuar així donant oportunitats als més desfavorits.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.