Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(OHSJD/CR) Eduard Punset, Els Amics de les Arts, Purito Rodríguez, Mag Lari, Araceli Segarra, Kiko Casillas, Justo Molinero i més de 50 equips ja han donat suport a la marxa solidària de Sant Joan de Déu. Rep el nom de Barcelona Magic Line i el proper 2 de març recorrerà 7 turons de Barcelona a benefici dels programes d’atenció a persones vulnerables.

A un mes de tancar les inscripcions, diverses institucions i personalitats del món cultural, esportiu i periodístic, s’han implicat amb la Barcelona Magic Line per garantir la continuitat de set projectes de Sant Joan de Déu: la recerca biomèdica, la cooperació internacional, la infància hospitalitzada, les persones amb problemes de salut mental, les persones en situació de sense llar, les persones dependents i les emergències socials.

Fins el moment, la Barcelona Magic Line compta amb 50 equips i més de 500 persones inscrites, que al març caminaran per recollir fons per aquestes set causes solidàries.

Un repte esportiu i un repte solidari

La BML planteja com a repte solidari la quantitat de diners que l'equip es compromet a recaptar abans del dia de la marxa. El repte esportiu consisteix en triar una distància a assolir del recorregut total de la BML (10, 20 i 30 km).

La iniciativa recorda la Trailwalker promocionada per Intermon Oxfam, que enguany celebrarà la quarta edició el mes d'abril i que preveu 100 km de recorregut des del Pirineu gironí fins a la Costa Brava. Quant a exigència física, però, la BML de Sant Joan de Déu convoca un públic molt més ampli.

Aquest vídeo promocional sintetitza la proposta Barcelona Magic Line: