Vés al contingut
Catalunya Religió

(IQS) Aquesta setmana IQS ha iniciat el seu cicle de sessions informatives per donar a conèixer l'oferta formativa de tots els seus estudis. Oferta que, per al curs 2014-15, s'amplia notòriament amb la impartició d'un nou Grau en Farmàcia juntament amb Blanquerna-URL, i amb la possibilitat, única a Barcelona, de cursar dobles titulacions que gràcies a les sinergies de les dues escoles universitàries IQS (Engineering i Management), permeten definir itineraris formatius perquè un estudiant pugui obtenir simultàniament els Graus de Química, Enginyeria Química, o Enginyeria Industrial juntament amb el Grau d'Administració i Direcció d'Empreses.

Les sessions informatives programades van dirigides a familiars i alumnes de batxillerat o de grau superior interessats en els estudis que ofereix IQS. Durant la sessió es compta amb la presència del professorat d'IQS que ajuda els assistents a aclarir els seus dubtes sobre les titulacions que siguin del seu interès. Les sessions es fan 19.00 hores a la sala Multimèdia IQS, on es projecta el nou vídeo corporatiu "Coneix IQS" i posteriorment es desplaçaran a les diferents sales del centre per ser informats, de manera específica i personalitzada, sobre la titulació del seu interès.

A més de les sessions que s’han fet aquesta setmana n’hi ha previstes a la seu d'IQS el dimarts 11 i dijous 13 febrer, el dimarts 25 i dijous 27 de març, el dijous 24 i dimarts 29 d'abril, el dimarts 20 i dijous 22 de maig, i el dimarts 17 i dijous 19 de juny. Paral·lelament, IQS segueix oferint sessions informatives a diferents ciutats de Catalunya, així com, a Andorra i a Palma de Mallorca.

Durant el curs acadèmic 2014-2015, l'oferta de graus d'IQS School of Engineering i d'IQS School of Management es concreta en: Grau en Química, doble Grau en Química i Administració i Direcció d'Empreses, Grau en Enginyeria Química, doble Grau en Enginyeria Química i Administració i Direcció d'Empreses, doble Grau en Química i Enginyeria Química, grau en Biotecnologia, Grau en Farmàcia (impartit conjuntament amb Blanquerna), Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials, doble Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials i Administració i Direcció d'Empreses, Grau en Administració i Direcció d'Empreses (opció gradual castellà-anglès), i Grau en Administració i Direcció d'Empreses (opció íntegrament en anglès)

Coneix IQS from iqs on Vimeo.

Sobre IQS

IQS (Institut Químic de Sarrià), centre de la Companyia de Jesús, és un dels centres universitaris amb més prestigi dins del panorama acadèmic i científic nacional i internacional. Amb 109 anys d'experiència docent, IQS és una institució de referència compromesa a donar resposta als nous reptes que el context social, econòmic i industrial planteja. IQS és membre fundador de la Universitat Ramon Llull.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.