Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Associació Cultural Sant Fructuós) En el marc de les activitats programades per a la festivitat de Sant Fructuós, aquest dissabte s’estrenarà l’audiovisual La Passió de Sant Fructuós enregistrat a la Tarraco Arena Plaça amb motiu de les Beatificacions de l’Any de la Fe.

L’audiovisual té una durada de 60 minuts i porta incorporat un llibret a color en el que s’explica el context històric i literari de la Passio Fructuosi i el projecte teatral, dirigit per Andreu Muñoz. L’Associació Cultural Sant Fructuós comercialitzarà aquest material a través de les principals llibreries religioses de tota Espanya. D’aquesta manera, l’entitat pretén donar a conèixer, en profunditat, el patrimoni històric d’aquests protomàrtirs hispànics i de la Tàrraco paleocristiana a tot l’Estat Espanyol.

Recordem que més de 6.000 persones assistiren a les representacions del passat 12 d’octubre de 2013 a la Tarraco Arena Plaça i que l’esdeveniment fou seguit per un gran nombre de mitjans de comunicació de tota Espanya i Iberoamèrica.

La Passió de Sant Fructuós dramatitza el procés martirial d’aquest bisbe de Tàrraco, del segle III, i dels seus diaques Auguri i Eulogi, cremats a l’amfiteatre de la ciutat en el context de les persecucions contra els cristians dels emperadors Valerià i Gal·liè. L’obra de teatre està basada en el document literari martirial més antic de la Península Ibèrica.