Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Lleida) L’Institut Superior de Ciències Religioses (IREL), les delegacions de Missions, Catequesi, Formació del Clergat i Comunicació del Bisbat de Lleida han organitzat un curs sobre Xarxes Socials i Evangelització que es desenvoluparà tots els dimecres del 8 de gener al 15 de febrer, en sessió de 19 a 21 hores.

El curs té com a objectius comprendre les característiques principals de la comunicació digital, donar a conèixer què són les xarxes socials, iniciar-se en el seu funcionament i descobrir la seva aplicació en l’evangelització i la pastoral. Els principals destinataris són preveres, catequistes, alumnes de l’IREL-ISCR, agents de pastoral i fidels de les parròquies.

La primera sessió estarà dedicada a introduir-nos en el món comunicatiu i la seva evolució fins a l’era digital i anirà a càrrec del periodista Jordi Pérez. La mestra i pedagoga Montse Claveria s’encarregarà d’introduir els assistents en el Facebook mentre que el programador informàtic i coautor del web del Bisbat de Lleida, Josep Anton Belchi, explicarà el twitter als assistents. El curs el clourà el delegat diocesà, Carles Sanmartín, amb una xerrada sobre l’evangelització a través de les xarxes.

Aquest curs tindrà un valor acadèmic de dos crèdits per tots aquells que ho vulguin convalidar.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.