Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Arquebisbat de Tarragona) A partir d'aquest diumenge 5 de gener, coincidint amb l’inici del nou any, el Full Dominical presentarà un canvi d’imatge. Un canvi, impulsat des del Departament de Mitjans de Comunicació Social de l’Arquebisbat de Tarragona, que pretén adaptar-se als signes dels temps, renovant el seu format, l’estructura i presentant un disseny a color, tant el full en català com en el castellà.

Després de 64 anys d’existència l’aplicació de les noves tecnologies és una de les novetats d’aquesta publicació. El Full està visiblement vinculat amb la pàgina web de l’Arquebisbat, des d’on es pot consultar setmanalment la publicació, i a les xarxes socials.

Els canvis més significatius de la publicació s'aprecien ja a la portada. La glossa de l'arquebisbe Jaume Pujol incorpora un codi QR. D'aquesta manera, des d'un dispositiu mòbil, es pot visualitzar el vídeo setmanal «Als Quatre vents» de l'arquebisbe. També a la portada es destaca un tema rellevant de la setmana. Les pàgines centrals es dediquen a l'espai informatiu, divulgatiu, d'opinió i de reflexió mitjançant articles, notícies de l'arxidiòcesi o bé actes d’agenda de l’arxidiòcesi. La contraportada es destina a les lectures del diumenge i un comentari per a reflexionar.

En l’actualitat, el Full dominical publica cada setmana prop de sis mil exemplars entre les dues edicions de llengua catalana i castellana, distribuïts des de les parròquies, temples i comunitats religioses.