Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) L’Associació d’Amics de Mossèn Huguet presenta aquest divendres a Olius el projecte de documental sobre Jesús Huguet. Amb aquesta iniciativa es vol donar a conèixer les diverses accions que va portar a terme Huguet, com a capellà i com a ciutadà.

La presentació comptarà amb Ramon Segués, president de l’Associació, que explicarà l’origen i les característiques del projecte, i Maria Padró Casas, directora i realitzadora del documental, que parlarà sobre com l’està elaborant.

Està previst que el documental s’estreni a Solsona el dissabte 8 de març de 2014, en el marc del II Memorial Mossèn Jesús Huguet. Segons ha explicat el president de l’Associació Ramon Segués, a partir d’aquella data es posarà a la venda el DVD amb el documental.

La solsonina Maria Padró Casas és autora entre d’altres d’El rastre d’Ulisses (2011, sobre les conseqüències de l’exili) i de dos vídeos sobre Salvador Espriu per a l’exposició “Salvador Espriu. He mirat aquesta terra” (Barcelona, Centre de Cultura Contemporània).