Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Basílica de la Sagrada Família) Des d'aquest dijous i fins dissabte es podrà accedir al conjunt escultòric del Naixement per una escala instal·lada temporalment per a l’adoració. La Basílica de la Sagrada Família vol celebrar així el Nadal amb els ciutadans de Barcelona.

Per a que els nens adoressin el nen Jesús es va instal·lar per primera vegada aquesta escala el desembre de 1969. Ara, al 2013 s’ha decidit tornar a repetir l’acció per acostar a nens i adults el naixement de la Façana feta en vida de Gaudí.

Dijous s'inaugura aquesta activitat que serà acompanyada de cants corals i que comptarà amb la presència de Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona i president de la Junta Constructora.

Taller per a infants: 'Ha passat un àngel?'

Paral·lelament, aquest mes de desembre la Basílica ha obert les seves portes a la mirada i l’expectació dels més petits amb l'activitat 'Ha passat un àngel?'. Nombroses famílies amb infants de 4 a 8 anys s'han acostat al temple per meravellar-se davant les seves formes, colors i missatges. El públic ha pogut descobrir el Nadal de la mà dels àngels, que anuncien, lloen i protegeixen el petit infant nascut al portal de Betlem.

L’activitat, que finalitza aquest cap de setmana, està pensada per al públic infantil i combina una visita guiada i una senzilla activitat plàstica. L'Arquebisbat de Barcelona en parla en aquest vídeo:

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.