Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Salesians) El Rector Major dels salesians, don Pascual Chávez, ha designat a Ángel Fernández Artime superior provincial de la futura Província María Auxiliadora, amb seu a Sevilla, que agruparà les presències salesianes d'Andorra, Catalunya, Aragó, Illes Balears, València, Múrcia, Extremadura, Andalusia i Illes Canàries; Juan Carlos Pérez Godoy serà el nou superior provincial de la Província Santiago el Mayor, amb seu a Madrid.

Ángel Fernández Artime, de 53 anys, va néixer a Gozón Luanco (Oviedo). Ordenat prevere l’any 1987, des de l’any 2000 al 2006 va ser superior provincial de la Província salesiana amb seu a León, i des de l’any 2009 fins ara ha estat superior provincial de la Província Argentina Sur, amb seu a Buenos Aires. És llicenciat en Teologia Pastoral, Filosofia i Pedagogia.

La nova Província amb seu a Sevilla, de la qual Ángel Fernández Artime serà superior Provincial, serà el resultat de la fusió de les actuals Províncies (Inspectories) que tenen les seus a Barcelona, València i Sevilla, i es constituirà el proper mes de maig de 2014.