Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Claretians) Un plat calent a taula. És l'oferiment del nou menjador social “La taulada”, impulsat pel claretià Joan Font, de la parròquia del Lledó de Valls. Aquesta acció solidària té com a finalitat acollir persones necessitades que no tinguin res per menjar.

Des d'aquest dilluns, 35 voluntaris garanteixen el funcionament de dilluns a divendres, entre la una i les tres del migdia del nou equipament. Quan funcioni a ple rendiment, el local podria acollir alhora una cinquantena de persones.

Segons Joan Font, la iniciativa vol oferir "proximitat a la persona que acull" i ha explicat el valor afegit de la proposta: "Podem oferir un pot de cigrons, però podem donar un plat calent a punt per menjar i això s'agraeix moltíssim".

La iniciativa s’afegeix a la tasca del Banc d’Aliments, Càritas i la Creu Roja. El nou equipament, beneït pel pare Font, i inaugurat amb la presència de les principals autoritats locals, eclesiàstiques i institucionals, s’ubica a les instal·lacions de l’antiga llar d’infants de la Creu Roja de Valls, que ha reconvertit l’ús del local i l’ha cedit de forma altruista al Lledó per dur a terme aquesta iniciativa solidària.

A continuació podeu veure un vídeo de la inauguració d’aquest menjador.