×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(OHSJD) Des d'aquest diumenge es pot visitar l'exposició ArtSolidari. De la mà de l’Obra Social Sant Joan de Déu, l'Hospital Sant Joan de Déu esdevé una gran sala d’exposició benèfica que reuneix 51 nous artistes.

Enguany, ArtSolidari arriba a la seva 41a edició i agrupa, entre d'altres, les aportacions creatives de Juan Genovés, Sixe Paredes, Pilarín Bayés, Cristina Batllori, Tatiana Blanque, Guinovart, Artigau, Candelaria i Martí Bofarull.

Com a novetat, aquesta edició de l’exposició es divideix en tres espais diferenciats dins l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu; el passadís de la 3a planta acull l’exposició de les noves obres d’ArtSolidari i també el monogràfic de Joan Lleó, un gran pintor i col·laborador de Sant Joan de Déu que ha llegat la seva obra a la institució. A consultes externes i durant els dies laborables, hi ha una zona 'outlet' amb les obres donades que han restat com a fons d’art de la institució.

Es tracta de la 41a edició de l’exposició benèfica que organitza cada any l’Obra Social Sant Joan de Déu des de 1972. Amb l’adquisició d’una obra d’art i els ingressos obtinguts a partir d’aquestes, l’Obra Social Sant Joan de Déu pot seguir finançant els programes solidaris dels centres Sant Joan de Déu: pisos per a famílies, programes de suport als ingressats i nous projectes socials necessaris en temps de crisi.

A través de l’exposició ArtSolidari, l’Obra Social Sant Joan de Déu manté el lligam entre cultura i solidaritat al servei dels vulnerables. El catàleg està disponible online en aquest enllaç i es pot fer el seguiment de les obres venudes a través del web de l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu.

L'exposició es pot visitar fins el dia 5 de gener.