Vés al contingut
Catalunya Religió

(Fundació Blanquerna) El passat mes d'octubre es va iniciar la campanya de difusió de l'oferta formativa de Blanquerna-URL amb la participació a les Fires que Unitour i FIEP organitzen a diferents ciutats. Concretament, ha estat present a Toulose, Alacant, Andorra, Tarragona, Palma de Mallorca i San Sebastián. També s'han dut a terme visites a escoles a Bogotà (Colòmbia) i s'ha participat en una fira d'ensenyament superior a Beijing (Xina).

Durant els pròxims mesos está prevista la participació a més fires a la resta d'Espanya, Europa i Llatinoamèrica. A més, com cada any, Blanquerna participarà en el Saló de l'Ensenyament de Barcelona (del 12 al 16 de març); a Aula Madrid (del 19 al 23 de febrer), al Saló de l'Ensenyament de Valls (6 i 7 de març) i d'Igualada (21 de febrer). També ja estan programades les sessions informatives que organitza cada facultat a partir del mes de febrer. I finalment, a partir del 4 de febrer s'iniciarà la campanya de marca (anuncis en premsa, falques de ràdio i mupis), coincidint amb la data d'inici de la preinscripció, i s'activarà la campanya en l'entorn digital.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.