Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(David Casals –CR). Sor Lucía Caram ha assegurat aquest dijous que ella posa les seves mans al foc pel president Artur Mas i que sap que no se les cremarà. Després de valorar la honestedat, senzillesa i humilitat de Mas, ha conclòs que el debat sobiranista està ben encarrilat i ha destacat que el president és un home que "mai claudica" i que està disposat a "sacrificar la seva vida" per Catalunya.

La monja contemplativa Sor Lucía Caram, resident a Manresa i impulsora de diverses iniciatives socials , ha fet aquestes declaracions durant la seva intervenció a l'Ateneu Barcelonès durant l'acte de presentació del llibre-entrevista que ha fet l'escriptora Teresa Pous al president Mas, amb el títol Servir Catalunya. Artur Mas. L'home, el país, el pensador.

Sor Lucia ha dit que està "enamorada" del president de la Generalitat i ha afegit que la seva dona, Helena Rakosnik, coneix perfectament els sentiments de la religiosa ."M'he enamorat pels valors que animen la seva vida" , ha assegurat aquest dominica de Manresa.