Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat d’Urgell) Des del 1 de desembre, ja està en marxa una aplicació mòbil del bisbat per a dispositius Android, i en les properes setmanes ho estarà per a I-Phone. La nova App (programa) conté la principal informació del Bisbat d'Urgell: les notícies, l'agenda, llocs de pregària i telèfons de contacte. Aquí trobareu una vista prèvia simulada del funcionament de l'aplicació. El bisbat d'Urgelll també ha creat un butlletí de noticies.

Consta de diversos apartats: “Qui som” és una breu explicació geogràfica de la situació de la diòcesi. “On som” se serveix de Google Maps per ubicar diversos llocs de la diòcesi. L’apartat “Notícies” inclou els titulars de les darreres notícies de la web diocesana. “Agenda” és el calendari d’esdeveniments referents al bisbat d’Urgell. D’altra banda, es poden visualitzar, des de la mateixa aplicació, les xarxes socials Facebook i Youtube. Finalment, amb el botó “Contacte” s’obtenen adreces, telèfons i correus electrònics dels diversos departaments del bisbat.

Una “App” (abreviatura de la paraula anglesa “Application”) és una aplicació informàtica que s’instal.la en dispositius mòbils o tablets per ajudar l’usuari en una tasca concreta, sigui de caràcter professional, o bé d’entreteniment.