Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Diputació de Barcelona) El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el director de Càritas Diocesana de Barcelona, Jordi Roglà, van signar aquesta setmana un conveni de col·laboració per difondre accions esportives solidàries a través del programa "Clubs amb cor" de Càritas.

Esteve ha assegurat que col·laborem amb Càritas «perquè compartim un compromís amb la societat i en especial, per atendre les necessitats bàsiques de les persones i col·lectius en risc d'exclusió». Aquest conveni, ha continuat el president de la Diputació, «reforça la presència dels valors socials i solidaris en la pràctica diària de l'esport de la demarcació de Barcelona ja que aquests valors no estan en crisi als nostres pobles i ciutats».

Per la seva banda, el president de Càritas, Jordi Roglà, ha destacat la importància d'aquesta acció social ja que demostra el «compromís de la Diputació, municipis, entitats esportives i clubs amb les persones més pobres». Per aquest motiu, Roglà ha volgut lliurar a la Diputació de Barcelona la placa "d'entitat amb cor".

El programa "Clubs amb cor" de Càritas s'adreça a promoure accions de responsabilitat social corporativa en entitats esportives per tal d'implicar-les en el desenvolupament del benestar social. El conveni es concreta principalment en l'àmbit de la difusió i la comunicació, per tal que es facin presents els valors solidaris i els projectes socials de Càritas em el teixit associatiu del territori i, en especial, en l'àmbit esportiu, sobretot en els esdeveniments esportius promoguts o que compten amb el suport de la Diputació. Es pretén d'aquesta manera reforçar la projecció de "Clubs amb cor" i enfortir l'acció de la Diputació en favor de la inclusió social.

L'acte ha comptat amb la presència del diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, a més de càrrecs electes i membres de federacions i entitats esportives barcelonines. També han participat en l'acte de presentació extenistes catalans com Jordi Aresse, Albert Costa o l'exsecretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Vilaseca, i l'expresident de la Federació Catalana de Tennis, Francesc d'Assís Orriols, entre d'altres.