Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes/CR) Tot a punt per a celebrar la Jornada marista dels drets dels infants. Aquest dimecres, coincicint amb el 24è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants, els germans maristes recorden que els infants estan al centre de la seva acció educativa i ho fan amb una celebració conjunta a totes les obres educatives de la Província de l’Hermitage.

Per això han preparat diversos materials didàctics sobre la Convenció, adaptats per edats, per tal que les obres maristes puguin fer un gest de sensibilització i de suport a la infància.

La convenció és un instrument internacional aprovat per les Nacions Unives, que reconeix els infants com a agents socials i com a titulars dels seus propis drets. Els articles d’aquest document promouen i defensen els drets dels infants i joves, i el seu acompliment els garanteix un nivell de vida adequat i digne.

Seguint la intuïció del seu fundador, Marcel·lí Champagnat, la comunitat educativa dels maristes se suma a la crida. De fet, se’n feia ressò explícit el XXI Capítol General, que convidava a "mirar el món a través dels ulls dels infants pobres".