Vés al contingut
Catalunya Religió

(FECC) "L’anglès és una qüestió d’actitud"i "Contra Babel: llengües i cohesió social". Aquests són els títols de les dues conferències que el proper dijous, en el marc de la 8a Jornada Multilingüe que organitza la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), pronunciaran, respectivament, el periodista Antoni Bassas i l’escriptor i articulista Vicenç Villatoro. L'acte aplega anualment més de 250 participants i compta amb la presència de nombroses editorials i empreses.

Bassas farà la ponència inicial d’una jornada que enguany arriba a la vuitena edició i que reuneix al Seminari Conciliar de Barcelona més de 200 professors i directors –no només de llengües– interessats en la promoció de les iniciatives multilingües a les escoles. També hi tindrà lloc, a més a més, la Fira 3M-Els Millors Materials Multilingües, que ofereix les millors propostes d’editorials, organitzacions i empreses especialitzades, les quals seran presents com a expositors.

La jornada també inclourà una quinzena de tallers, entre els quals, L’iPad: marc, finestra... trampolí per a l’anglès; English week: a week in English; Brick by Brick, Blog by Blog; Vols fer un crèdit de síntesi amb professors nadius?, Auxiliars de Conversa: 25 activitats que poden fer a l’escola, o Tutors i tutores dels Auxiliars de Conversa: How-to.

Villatoro clourà una jornada que no és sinó el reflex de la feina que duu a terme la FECC –que aplega 403 escoles concertades d’arreu de Catalunya– en favor de l’aprenentatge d’idiomes als seus centres. Una feina d’anys que inclou la presència de més de 150 auxiliars de conversa –nois i noies angloparlants– a bona part de les escoles, l’organització d’english weeks o activitats culturals en anglès, entre moltes d’altres

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.