Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Mallorca, Barcelona i Tarragona són les ciutats catalanes que se sumen a la campanya "24 hores que mouen el món" de Mans Unides. La iniciativa vol promoure la reflexió sobre el canvi social en els països més empobrits i demana la complicitat ciutadana per al proper 21 de novembre.

Al llarg d'aquell dia una vintena d'activitats tindran lloc en diferents punts de tot l'Estat, i serviran per recordar la responsabilitat individual dels ciutadans en la tasca d'aquesta organització. L'eslògan "Tu pots moure el món" vol transmetre com n'és d'important que les persones es comprometin per a vertebrar la justícia, la pau i el desenvolupament socials.

Per a l'ocasió, Mallorca acollirà una cursa i un concert solidaris. La música també arribarà a Tarragona, on el Cor Joves de la Catedral cantarà a l'escola del Sagrat Cor. I a Barcelona, se celebraran una subhasta i una videoconferència amb un missioner, amb qui el públic podrà interactuar.

Els particulars i grups que vulguin adherir-s'hi de forma virtual també podran fer-ho. Amb el lema "Encén la flama", la pàgina de Facebook de Mans Unides publicarà les imatges que enviïn els usuaris amb la intenció d'"il·luminar un món que deixa en l'ombra a milions de persones cada dia". L'etiqueta #24hManosUnidas permetrà seguir l'acció des de Twitter.