Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Abadia de Montserrat) El proper dissabte 7 de desembre el Monestir de Montserrat convida nois i noies de 20 a 35 anys a viure un dia de recés per preparar el temps litúrgic d’Advent, que correspon als quatre diumenges anteriors al dia de Nadal. Antoni Pou, monjo de Montserrat, dirigirà aquesta jornada, que té com a objectiu elaborar i integrar les vivències personals quotidianes, gestionar els sentiments, les frustracions, i les il·lusions del propi cor.

El recés, que porta per títol "Regenerar-se i créixer humanament a partir de les crisis i els fracassos", començarà al matí amb una breu conferència del propi Pou. Després es podrà optar per assistir a la missa conventual o allargar l’estona de reflexió personal que hi haurà en acabar l’eucaristia que se celebrarà a la Basílica de Santa Maria. El matí s’acabarà amb una petita pregària en grup.

A la tarda, per als qui vulguin, hi haurà la possibilitat de compartir en grup les reflexions que haurà suscitat la conferència i, finalment, Antoni Pou dirigirà una pregària a la capella de l’hostatgeria monàstica, en la qual s’ensenyaran algunes tècniques per pregar amb l’ajuda de la música, la relaxació i la concentració.

Aquest recés tindrà lloc a l’hostatgeria del Monestir de Montserrat i s’emmarca dins de les activitats pastorals que es realitzen periòdicament en aquest espai. El preu és de 10 euros, que inclou el dinar al menjador de l’hostatgeria.