Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Jesuïtes) Per segon any consecutiu, els Jesuïtes de Catalunya organitzen, al centre internacional d'espiritualitat Cova Sant Ignasi de Manresa, un curs de lideratge inspirat en l'espiritualitat ignasiana.

El curs respòn a la demanda creixent d'aquest tipus de formació, per part de persones que no només volen adquirir habilitats directives per a portar a la pràctica a la seva vida professional, sinó que es plantegen també reflexionar sobre la seva pròpia experiència com a directiu i com arribar a ser un bon líder, en coherència amb el seu compromís vital.

El curs, que s'inicia el mes de gener, està coordinat pel jesuïta Pere Borràs, responsable de l'Escola Ignasiana d'Espiritualitat, i els professors d'ESADE Carlos Losada i Josep M. Lozano.

S'hi abordaran qüestions relatives a la funció directiva i el lideratge, així com també a l'espiritualitat ignasiana, per tal de reconèixer les eines espirituals que ofereix la tradició ignasiana per al lideratge. El curs inclourà treball en grup i també moments de silenci i reflexió personal.