Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Amb la creació de llistes temàtiques, la Direcció General d'Afers Religiosos ha fet una aposta per connectar els tuitaires interessats en el fet religiós a Catalunya. Ara, des de la xarxa social Twitter, és possible fer un seguiment de la informació religiosa per sectors, amb les tretze llistes públiques que acaba de crear la DGAR.

Amb aquesta iniciativa el govern vol crear un node interactiu, és a dir, un punt de trobada rellevant per a persones vinculades a l'àmbit religiós català, bé siguin insitucions, grups de recerca, entitats d'una confessió religiosa o empreses i associacions del sector comunicatiu.

Els usuaris de Twitter poden seguir, mitjançant subscripció, una llista específica sobre el budisme o el protestantisme, els monestirs o, dins del catolicisme, persones, bisbats, entitats o parròquies.

També s'han creat llistes de l'àmbit comunicatiu ‒de professionals o mitjans de la comunicació i de segells editorials amb col·leccions sobre religió‒ i més genèriques, com la llista del Consell Assessor, la de recerca en religions o la d'activitat interreligiosa.