Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Centre de Pastoral Litúrgica) Aquest dilluns el bisbe emèrit Pere Tena ha beneït els nous locals que des d’aquest estiu ocupa el Centre de Pastoral Litúrgica al primer pis del carrer Nàpols 346, de Barcelona, en un espai propietat dels claretians de Catalunya.

El trasllat, des de la històrica seu del carrer Rivadeneyra, obeeix al tancament de la Casa de l’Església de Barcelona, que ha portat a reubicar dins la ciutat tots els serveis diocesans i interdiocesans que hi tenien cabuda.

El bisbe Tena, un dels fundadors del CPL i el seu primer president, va tenir un emotiu record per als membres ja traspassats del centre, va recordar els seus precaris inicis i va posar l’accent en el fet que són les persones més que no pas els edificis els qui fan fecunda una tasca, amb l’ajut de Déu.

Jaume Fontbona, president de l'associació, va cloure l’acte expressant el seu agraïment als claretians per les facilitats de l’acollida i va convidar els assistents a visitar les noves instal·lacions i a brindar amb cava pel futur del CPL