Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(SIJ) Aquest divendres a la tarda ha començat la JMJ.CAT a Llinars del Vallès. És una trobada, organitzada pel Secretariat Interdiocesà de Joventut de Catalunya i Balears (SIJ), que aplega més de 150 joves de les diòcesis catalanes per viure l’esperit de la Jornada Mundial de la Joventut de Rio.

Els joves participants podran seguir en directe moments significatius de tota JMJ com el viacrucis o la vetlla de pregària així com participar de la celebració del perdó, les eucaristies de dissabte i diumenge presidides pels bisbes Jaume Pujol i Josep Àngel Saiz, respectivament; el rés de laudes i vespres, el treball conjunt de grup, el temps lliure i les catequesis per adolescents i joves impartides per Jaume Pujol, arquebisbe de Tarragona; Francesc Pardo, bisbe de Girona; Agustí Cortés, bisbe de Sant Feliu de Llobregat; i Salvador Cristau, bisbe auxiliar de Terrassa. Durant la trobada també es presentarà l’Aplec de l’Esperit 2014.

Aquests joves estaran en comunió amb els milers de joves que ja són a Brasil participant de la XXVIII JMJ amb el lema «Aneu a tots els pobles i feu-los deixebles meus» (Mt 28, 19). Una trentena de joves catalans acompanyats pel cardenal de Barcelona, Lluís Martínez Sistach i el bisbe de Solsona, Xavier Novell, han anat a la JMJ de Rio.

Es pot seguir l'esdeveniment a Facebook www.facebook.com/joveSIJ