Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(OHSJD)  L’Obra Social de Sant Joan de Déu estrena una nova via de sensibilització i captació de fons a través de la plataforma de finançament col·lectiu www.implica-t.org. És una eina que ofereix la possibilitat de fer aportacions a projectes propis de la institució que requereixen d’un suport econòmic prioritari, garantint així la continuïtat del model d’atenció a la vulnerabilitat que ha caracteritzat la Orde històricament. 

Més de 20 centres de Sant Joan de Déu a Catalunya, les Illes Balears, València, Aragó, Navarra i Madrid publicaran els seus projectes solidaris a www.implica-t.org per garantir que les persones en situació de sense llar, amb discapacitat, amb dependència i la infància hospitalitzada reben una assistència integral, que va més enllà de l’atenció purament sanitària.

www.implica-t.org ofereix dues característiques diferencials respecte altres plataformes de micromecenatge. Tots els projectes són propis de la institució, el que garanteix que els desenvolupen professionals que viuen el dia a dia de les realitats a les que donem resposta. I totes les aportacions realitzades es convertiran en recursos per als que més ho necessiten, ja que, si un cop esgotat el termini no s'ha aconseguit l'objectiu econòmic proposat, es valorarà si és possible completar l'aportació amb altres mitjans, o es redireccionaran les aportacions a altres programes destinats al mateix col·lectiu.

La plataforma ha obert amb set projectes d'àmbits i territoris diferents: el lloguer d'un pis de reinserció per a persones en situació de sense llar, la instal·lació d'un jardí terapèutic per a persones amb demència, menjars per a famílies amb pocs recursos, la investigació de teràpies innovadores per a persones amb inici d'esquizofrènia, l'allotjament de famílies de nens hospitalitzats, la teràpia assistida amb gossos per a persones amb discapacitat severa i la intervenció altament especialitzada d'un nen del tercer món.

Fes-te donant d'oportunitats - Obra Social San Juan de Dios from Obra Social San Juan de Dios on Vimeo.

Obra Social Sant Joan de Déu

L’Obra Social Sant Joan de Déu és el punt de trobada entre la solidaritat de particulars, empreses i institucions, i les necessitats de les persones que es troben en situació vulnerable, per tal d’oferir-los una atenció integral.

Els àmbits d’actuació de Sant Joan de Déu són les persones amb problemes de salut mental, en situació de sense llar o dependents i la infància hospitalitzada. Àmbits que es complementen amb projectes de formació, recerca biomèdica i cooperació internacional.

Hospitalitat - Qualitat - Respecte - Responsabilitat – Espiritualitat

Sant Joan de Déu és una institució amb més de 500 anys d’història, que ha mantingut amb convicció el valor de l’hospitalitat com a nucli essencial. Aquesta dimensió solidària passa per acollir, acompanyar i comprometre’s amb els qui més ho necessiten prenent els valors de la qualitat, el respecte, la responsabilitat i l’espiritualitat com a eixos de l’activitat.