Vés al contingut
Catalunya Religió

(DGAR) La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, es va reunir el 10 de juliol amb el Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa. Aquesta trobada es va iniciar amb la presentació del nou director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell. Per la seva banda, el president del Consell, Francesc Torralba, va lliurar el primer document del Consell, que du per títol “La diversitat religiosa en les societats obertes. Criteris de discerniment”.

Aquest escrit, que serà publicat properament, ha estat plantejat com a marc a partir del qual es desenvoluparan els propers treballs d’aquest grup. Consta de vuit apartats: el primer estableix el pluralisme com a punt de partida de la reflexió. El segon marca la diversitat com a oportunitat. El tercer proposa criteris de discerniment. Els dos següents versen sobre la gestió: l'un tracta la laïcitat i l'altre, el marc jurídic. Finalment, els tres darrers apartats tenen un caràcter més pràctic: recomanacions per a sectors socials, conclusions i un apèndix que defineix els principals conceptes utilitzats.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.