Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Càritas Urgell) L'Informe 2012 de Càritas Diocesana d'Urgell recull d'una manera senzilla i entenedora allò que ha estat la feina feta des de Càritas Diocesana arreu del territori diocesà durant l'any 2012. L'edció que s'ha presentat ara explica també les xifres i els projectes que han estat una realitat gràcies a la col·laboració i l'ajuda d'entitats, institucions i els voluntaris i donants de Càritas.

A més dels desplegable central que recull les grans xifres -dades econòmiques, pla d'acció i balanç d'acció social de les Càritas Parroquials- hi ha una breu explicació de la realitat social, dels projectes de formació i educació, del repartiment dels aliments i roba solidària, del pla de suport a les famílies i al voluntariat.

Un capítol important es dedica a un dels projectes de referència d'aquest passat curs que és el centre a Puigcerdà, un nou local per poder fer millor la tasca d'ajuda i acompanyament dels més necessitats i de les activitats de Càritas de Puigcerdà i comarca.

Les dades mostren com Càritas Urgell ha incrementat el percentatge d'ajut econòmic que facilita a les famílies en el darrer any 2012.

Per zones, a la Seu d'Urgell, l'ajut s'ha incrementat en un 119% i s'han ajudat a 175 famílies. A Puigcerdà s'ha donat acollida a 142 famílies, i l'ajut econòmic ha apujat en un 42%. A Balaguer s'ha hagut de fer l'esforç més notable, i s'ha incrementat en un 293% l'ajut econòmic que es va donar l'any anterior i s'han atès 636 famílies.

En total, al llarg de 2012, s'han ajudat a 2.047 famílies, en el marc dels diferents projectes i programes: ja sigui a través dels programes d'atenció econòmica directa, de projectes d'aliments solidaris o bé de projectes formació i de integració en el món laboral.

Podeu ampliar les dades aquí.