Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claretians) Amb motiu de la propera beatificació que es farà a Tarragona el 13 d'octubre, la província claretiana de Catalunya inaugura un espai web per recordar el testimoni dels màrtirs claretians.

Els Missioners Claretians de Catalunya també han editat recentment un llibret de 28 pàgines sobre aquests claretians. El web i el llibre recullen la vida i la mort de cada un d’aquests Missioners Claretians beatificats a Tarragona. Suficient perquè arribi l’impacte i l’estímul del seu testimoniatge hereoic de fe, de fidelitat, de perdó. Un testimoniatge que sens dubte ha marcat la història de la Família Claretiana i la continua marcant, en unes circumstàncies actuals tan necessitades d’aquests virtuts per ser fidels a l’Evangeli de Jesús.

La pàgina web també inclou informació sobre els futurs actes commemoratius, així com enllaços d’interès, documentació variada, i notícies en referència a la propera beatificació.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.