Vés al contingut
Catalunya Religió

(Arquebisbat de Barcelona) Del 6 al 11 de juny, s’han trobat a Barcelona un total de 17 persones responsables procedents dels 4 secretariats de la JOC Nacional de Catalunya i Les Illes, d’Espanya, Portugal i Itàlia.

La trobada, que es ve realitzant des de fa tres cursos, ha permès compartir amb altres JOC’s la realitat de la JOC de Catalunya. Ha estat un moment per potenciar el intercanvi d’experiències entre diferents realitats de la JOC europees i formar-se com a responsables nacionals. I ha permès elaborar una proposta d’actuació conjunta.

Han estat sis dies reflexionant, amb la metodologia de la Revisió de Vida, la militància i acció jocista avui. Han pogut observar que degut a la situació actual de crisi que vivim, una alternativa com la que ofereix la JOC, transformadora i evangelitzadora, fent a la joventut protagonista de les seves vides, és avui en dia una alternativa més que vàlida per als i les joves de la Classe Obrera. La trobada ha estat acompanyada en diferents moments pel bisbe auxiliar Sebastià Taltavull, i molts militants de la JOC Nacional de Catalunya i les Illes que han volgut compartir aquesta experiència.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.