Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat d'Urgell) Aquest divendres tindrà lloc al Centre Cultural i de Congressos Lauredià la desena edició de la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d'Urgell. En aquesta edició hi intervindran com a ponents el periodista Josep Cuní, el sociòleg i president de l’IEC Salvador Giner i el filòsof Francesc Torralba que també és el director de la Càtedra de Pensament Cristià.

El tema d’aquest any és “La comunicació interpersonal en la societat xarxa” que vol observar com la revolució de les comunicacions ha alterat significativament la vida individual i la vida col·lectiva. Res no queda al marge d’aquest fenomen, ni la vida privada, ni la vida pública, tampoc la pràctica de l’educació, ni la transmissió de la fe.

Així, la reflexió serà sobre la nova societat xarxa, sobre els efectes positius i negatius que té en la manera de viure i de comunicar-se, i sobre les possibilitats i amenaces que ofereix. Només una bona pràctica del discerniment per fer possible que aquestes noves tecnologies contribueixin a forjar un món més humà, més fratern i més digne.

L’acte inaugural del seminari estarà presidit per l'arquebisbe d'Urgell Joan-Enric Vives, i pel Cònsol Menor de Sant Julià de Lòria, Manel Torrentallé.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.