Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(OHSJD) El Campus Docent Sant Joan de Déu, que pertany a l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu Província d'Aragó Sant Rafael i que recentment ha complert el seu 50 aniversari, ha ampliat la seva oferta formativa de màsters i postgraus per al curs 2013-2014. En total s'ofereixen 14 cursos, que se sumen al Grau d'Infermeria, al Cicle formatiu de grau mitjà en Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria (TCAI) i al Cicle Formatiu de Grau Superior de Documentació Sanitària.

Entre el programa per al proper curs destaca el postgrau semipresencial en Capacitació professional en l'acció social, que ha nascut de l'actual context social caracteritzat per l'augment de les desigualtats entre les persones i l'aparició de nous col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Des Sant Joan de Déu considerem que és important que els professionals adquireixin les competències i capacitats fonamentals per promoure estratègies i intervencions, així com solucions útils i aplicables, que assegurin una inclusió social positiva i duradora.

També destaca el postgrau Atenció espiritual en els àmbits sanitari i social dins del marc de les societats postmodernes. L'objectiu és capacitar els professionals perquè sàpiguen gestionar les necessitats espirituals de les persones que atenen en situació de malaltia, patiment, marginalitat i exclusió social, respectant les creences particulars de cadascú.