Vés al contingut
Catalunya Religió

Més de 1.200.000 alumnes catalans de totes les etapes han acabat aquest divendres 21 de juny el curs escolar 2012-2013, uns 20.000 a les escoles deLa Salle Catalunya. I és que de ben segur que la calor s’ha anat fent present als centres, ja sigui enmig de les exàmens finals o també dels diversos actes, festes i festivals que aquests dies s'han fet als centres per tancar aquest curs abans d’anar de vacances.

Les aules tanquen fins el proper mes de setembre, però a molts centres les portes s’obriran per atendre els infants i joves que aquest estiu tornen a l’escola però que ho fan des d’una altra perspectiva ben diferent. I és que ja sigui des dels centres, les AMPA o els grups de joves, són moltes les activitats d’estiu organitzades pels centres de La Salle Catalunya que aquests dies de juny, juliol, agost i setembre atendran la demanda de les famílies durant les vacances. Casals i campus de lleure, d’esport i d’idiomes, colònies, campaments i rutes diversos indrets del nostre territori, estades a l’estranger i fins i tot formació o reforç escolar per aprofitar bé les vacances d’estiu. Són només un exemple de les activitats proposades amb l’objectiu de gaudir i, a la vegada aprendre, des de la convivència i l’esforç, a través dels valors del Caràcter Propi de La Salle i treballant amb elements com la creativitat, el joc, l’activitat física, l’expressió, la descoberta o el contacte amb la natura.

Totes les activitats proposades per les escoles, associacions i grups de joves de la xarxa, poden consultar-se la Guia d’Activitats La Salle Estiu 2013.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.