Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Monestir de les Avellanes) Els dies 4 i 5 de juliol de 2013 tindran lloc les IV Jornades d’Història de l'Església i la religiositat. Les sales per a convencions del monestir acolliran a especialistes procedents de diverses universitats d’Europa per analitzar les relacions entre els monestirs europeus i el seu entorn durant l’edat mitjana.

Una oportunitat per posar en comú diferents enfocs, des de l’art, l’arqueologia, la història i la teologia. Investigadors de diversos països aportaran ponents que ens mostraran les visions des de diferents territoris.

Per això, les jornades van dirigides no només a professors i estudiants, sinó també al públic en general que vulgui aprofitar aquesta oportunitat única per a conèixer la història dels monestirs medievals.

En aquesta edició les Jornades amplien les activitats de divulgació científica, amb la segona edició el sopar monàstic, un concert nocturn al claustre, les visites guiades al monestir i a Os de Balaguer i una mostra de tocs de campana típics del monestir.

L’objectiu principal és aconseguir que el Monestir de les Avellanes i per extensió el municipi d’Os de Balaguer, siguin un espai d’interrelació entre científics, el territori i la seva gent.