Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) S'inicia un estudi sobre l’acció social de les entitats d’Església catòlica i el paper d’aquestes en la cohesió social a Catalunya promogut per Fundació Pere Tarrés, el Campus Docent Sant Joan de Déu i la Càtedra d’Inclusió Social de la Universitat Rovira i Virgili. A més a més, també hi col·labora la Direcció General d'Afers Religiosos.

Es tracta d’una recerca que persegueix un triple objectiu: descriure la contribució social de les organitzacions inspirades en els principis evangèlics, identificar quins són els reptes i aspectes que aquestes han d’afrontar per a la millora de la contribució i elaborar una sèrie de recomanacions que ajudin a l’enfortiment de les organitzacions i de la seva acció social.

En el marc d’aquesta investigació, durant els mesos de juny i juliol es realitzaran tallers participatius en diverses ciutats de Catalunya com ara Barcelona, Mataró, Balaguer, Girona o Terrassa.

En concret, aquestes sessions estan concebudes com un espai d’intercanvi i reflexió on, a més de compartir l’estat actual de la recerca i els principals resultats, es realitzaran diferents dinàmiques amb la finalitat de conèixer l’opinió, visió i valoracions de les entitats del territori, recollir recomanacions i propostes per fer front als reptes actuals d’aquestes i promoure la interrelació i generació de sinèrgies entre les persones participants.

Per a més informació consultar a la Fundació Pere Tarrés.