Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(URL) Aquest dimarts a la tarda es va fer l’acte de lliurament dels Premis Ramon Llull a Treballs de Recerca de Batxillerat de l’edició 2013, un certamen adreçat a alumnes de 2n de Batxillerat en el qual enguany hi han participat 236 treballs de 123 escoles de Catalunya. Entre els guanyadors hi ha alumnes de les Escoles Pies i dels Jesuïtes.

Els Premis Ramon Llull a Treballs de Recerca de Batxillerat tenen l’objectiu de fomentar l’esperit de recerca, despertar vocacions per a l’estudi i la investigació i incentivar la tasca educativa que es porta a terme als centres escolars. Estan adreçats a tots els alumnes de 2n de Batxillerat de Catalunya matriculats durant el curs 2012-2013 que hagin realitzat un treball de recerca en alguna de les següents àrees (Arts, Humanitats, Ciències Socials, Tecnologia i Ciències de la Natura i la Salut). 

Com a millora, enguany s’han desdoblat les àrees pròpies del Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials i del Batxillerat de Tecnologia i Ciències de la Natura i de la Salut per oferir més possibilitats als treballs guanyadors. És a dir, s’han concedit 5 premis en comptes de 3 com es feia fins ara.

Els membres del Jurat dels Premis han destacat l’alt nivell dels treballs de recerca presentats  que alhora es tradueix en la qualitat dels seus continguts, l’esforç en l’ús i reflexió sobre el mètode científic, els treballs de camp realitzats, l’originalitat i l’actualitat de la majoria dels treballs presentats, i el tractament en profunditat dels continguts presentats.

Els guanyadors d’aquesta 12a edició han rebut com a premi un ordinador portàtil i els autors distingits per les diferents institucions de la URL han rebut un eBook i els diplomes acreditatius.