Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) L’exmagistrat del Tribunal Constitucional Eugeni Gay, i el rector de Seminari de Barcelona Josep Maria Turull, són els dos nous membre del patronat de la Fundació Blanquerna que s’ha renovat aquest mes. Els membres del patronat de la Fundació són designats per l’arquebisbe de Barcelona i està format per provincials d’algunes ordes religioses i diverses persones a la societat civil.

Presidit per Salvador Pié, actualment el patronat també l’integren el salesià Àngel Asurmendi, la vedruna Montserrat Espinalt, el jesuïta Lluís Magriñà, la franciscana missionera Consol Muñoz, i Elías Campo, Lluís Foix, Ramon Pla i Arxé, Josep R. Serrat, Josep Vaquer, Josep M. Forcada, i com a vicepresident Andreu Ibarz, i com a tresorera Montserrat Queralt. En l'acte de constitució del patronat renovat que es va fer el 4 d’abril Salvador Pié va agrair la tasca del jesuïta Enric Puig, fins ara membre del patronat.

Blanquerna és una fundació de l’arquebisbat de Barcelona que actualment té tres facultats universitàries: d’educació i psicologia, de salut, i de comunicació i relacions internacionals. En el darrer patronat també es va aprovat obrir dos nous graus. Juntament amb l’IQS es tramitarà un nou grau en Farmàcia i serà la primera vegada que un grau es desenvoluparà de manera conjunta entre dues institucions de la Universitat Ramon Llull. També s’ha previst un nou grau en Traducció, ensenyament de llengües i mediació intercultural.