Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Parròquia de Sant Pere) L'any de la fe serà el marc en el qual, el proper dissabte 20 d'abril, a partir de les 8 del vespre, es durà a terme a la Parròquia de Sant Pere de les Puel·les de Barcelona un concert testimoni, organitzat pels joves de Sant Pere de Puel·les.

L'acte, que girarà al voltant del Credo, anirà desgranant, a través de la música en directe, les imatges, la Paraula de Déu i el testimoniatge, els misteris de la fe crisitana.

Les intervencions musicals aniran a càrrec de de diversos components de 70xset (G. Javi Núñez), Clau de Feu (Oriol Sabé), en Pau Tarruel i la Carmina Mas (Bufanúvols), les Filles de Santa Maria del Cor de Jesús, i els mateixos joves de Sant Pere de les Puel·les.

Els diversos testimonis de joves manifestaran l'acció transformadora de Déu en cadascuna de de les persones, que les empeny al servei de l'Església en diversos àmbits.

Un moment especialment emotiu serà el testimoni sobre el martiri de Mercè Diéguez, catequista de Sant Pere de les Puel·les en procés de beatificació.

La fe manifestada a l'Escriptura, acompanyada de la projecció d'imatges i vídeos, serà el marc en què es desenvoluparan les actuacions musicals i testimonials.

L'acte, organitzat pels joves de Sant Pere de les Puel·les, en coordinació amb la delegació de la Pastoral de Joventut de l'Arquebisbat de Barcelona, sorgeix com a continuació del seu treball al voltant del Credo, en aquest Any de la fe, i pretén alhora la recaptació de fons per poder peregrinar a Roma durant aques any.