Vés al contingut
Catalunya Religió

(CiJ/JiP) Aquest divendres i dissabte, 19 i 20 d’abril, tindràn lloc les Jornades “Unes finances orientades al bé comú”, organitzades per Justícia i Pau conjuntament amb Cristianisme i Justícia. En aquesta trobada s’analitzarà el que diuen els documents de l’Església en relació a conceptes com l’especulació, la usura, els interessos, etc. després de constatar com una bona part dels problemes que afecten la nostra societat (hipoteques, desnonaments, primes de risc, corrupció…) estan relacionades amb pràctiques financeres immorals.

El Cardenal-Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, serà l’encarregat de presentar les jornades el divendres a la tarda, i el primer ponent serà el secretari del Pontifici Consell de Justícia i Pau, Mario Toso, que parlarà de “la necessitat d’una reforma financera i monetària internacional”. Toso és llicenciat en Filosofia i Teologia, secretari de Justícia i Pau des d’octubre de 2009. S’ha especialitzat en l’estudi de l’Estat del Benestar i defensa una reforma del sistema financer i monetari internacional que condueixi a una autoritat pública de competència universal.

Aquí podeu veure el programa complet.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.