Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Escola Pia) El passat diumenge 14 d’abril es va celebrar l’Aplec dels Grups Mou-te de l’Escola Pia de Catalunya a Granollers, la trobada anual de tots els que formen part del Mou-te. Durant tot el dia es van reunir nens i nenes, joves, pares, monitors, mestres i famílies senceres provinents de diversos indrets de Catalunya per compartir un dia especial de celebració.

Aquest Aplec va ser la dotzena edició que es feia, i l’Escola Pia de Granollers va ser l’amfitriona que va acollir els grups Mou-te. Amb el lema “Esforça’t! És la clau per créixer” van preparar un conjunt d’activitats tot recreant l’ambient de la festa major de Granollers amb competicions entre dos equips, en aquest cas blaus i taronges, que són els colors del Mou-te.

L’Aplec va moure més de 800 persones disposades a participar en les diverses activitats preparades. Un petit esmorzar i el pregó típic de festa major van donar pas al començament de la gran festa. Els participants van anar passant per les places del centre de Granollers realitzant diferents proves i jocs en equip, comprovant que, en grup, tot es pot aconseguir. Al migdia va tenir lloc la celebració de l'eucaristia, un dinar, i finalment, l’actuació del grup Mushow i de l’animador Carles Cuberes.

Un gran dia de convivència, joc, música i festa que quedarà gravat a la història del Mou-te en Xarxa.